loader

Sizin İçin Özel Tekliflerimiz Var! İncelemek İçin Tıklayın...

İnsan Kaynakları Eğitimi

EĞİTİMİN AMACI VE KAZANIMLARI:

Kurumların, şirketlerin en önemli girdisi ve en kıymetli kaynağı olan ‘insan’, globalleşen iş dünyasında her geçen gün daha da önem kazanmaktadır. Böylece kamudan özel sektöre tüm kurum ve kuruluşlarda, işletmelerde, akademik platformlarda İnsan Kaynakları Yönetimi’ne özellikle önem verilmektedir. İnsan Kaynakları departmanlarında çalışanlar, yönetim tarafından özenle seçilmektedir ve onların eğitimleri ve gelişimleri için yatırım yapılmaktadır. Personel seçiminden performans yönetimine, ücret yönetiminden isteklendirme yönetimine, kariyer yönetiminden yetenek yönetimine kadar A’dan Z’ye işletmenin tüm fonksiyonlarına ve süreçlerine etki eden İnsan Kaynakları Uzmanlık Eğitimi, her kurumun ve şirketin olmazsa olmazı ve vazgeçilmezidir. Günümüzün en popüler ve prestijli mesleklerinden olan İnsan Kaynakları Yönetimi Uzmanlığı’nın eğitim sertifikası kamuda memur alımlarında da aranan şartlar arasındadır. 

EĞİTİME KİMLER KATILABİLİR?

İnsan Kaynakları alanında kendini geliştirmek isteyen herkes katılabilir.

İnsan Kaynakları alanında uzmanlaşmak isteyen, İnsan Kaynakları departmanında çalışmak isteyen, İnsan Kaynakları alanında çalışan personeller, yöneticiler, bir kurumda herhangi bir departmanda çalışan personel ve yöneticiler, İnsan Kaynakları konusunda eğitim vermek isteyen bireyler, yeni şirket kuran bireyler, şirketlerinde personel çalıştıran patronlar, yöneticiler, İnsan Kaynakları Yönetimi alanında eğitim almış öğrenciler, yeni mezunlar, herhangi bir alandan yeni mezun olmuş ve iş arayan bireyler ve İnsan Kaynakları alanına ilgi duyan herkes bu eğitimi alabilir.

Üniversite onaylı İnsan Kaynakları Yönetimi Uzmanı eğitim başarı sertifikasını alabilmek için, kendini bu alanda geliştirmek isteyen herkes katılabilir.

 

 

Neler Öğreneceksiniz


  • İnsan Kaynakları yönetiminin Temel Kavramları
  • İK’nın Tarihçesi
  • insan Kaynakları Uzmanının Temel Özellikleri
  • İş Analizi
  • İş Tanımı
  • İş Gerekleri Kavramları İş Analizinin Amaçları
  • İş Analizinin Kuruma Faydaları İş Analizi Teknikleri İş Analizinin Aşamalar

Sıkça Sorulan Sorular